SANTALÓ

Som dues empreses especialitzades en l’assessorament a empreses i a persones.

Des de l’any 2000 ajudem als nostres clients a resoldre els problemes o dubtes que tinguin en aspectes administratius i comptables, amb l’assessorament i la planificació dels diferents aspectes de la seva activitat professional o personal.

Posem al servei dels nostres representats la nostra professionalitat i experiència. Estem segurs que podem ajudar-vos a solventar alló que us preocupa.

ESPECIALISTES EN

FISCAL

T’oferim un assessorament complet en l’àmbit fiscal i tributari incloent tant la planificació prèvia, com el seguiment continuat, sempre buscant la millor opció perquè els nostres clients n’extreguin el màxim benefici.

COMPTABLE

Disposem d’un gran ventall d’opcions en comptabilitat per ajustar-nos a les necessitats dels nostres clients, tant per complir amb les obligacions legals com perquè disposin de la informació comptable per a prendre decisions.

LABORAL

T’assessorem en matèria laboral i de Seguretat Social incloent tots els tràmits relacionats i ajudant-te a dur-los a terme. Mantenim els nostres clients al dia amb informació puntual de la normativa laboral.

RECURSOS
HUMANS

T’ajudem a seleccionar i a entrevistar els millors candidats que s’ajustin a les necessitats de la teva empresa, així com a planificar les teves necessitats laborals, amb una anàlisi de llocs de treball i un seguiment continuat.

MERCANTIL

Tens una idea per un negoci? Vols fer-te emprenedor? T’ajudem a iniciar una activitat constituint la teva societat i t’assessorem en quines són les millors opcions que s’adapten al teu projecte.

COL·LABORACIÓ

Tens un despatx professional i et manca una àrea concreta? Doncs vine a parlar amb nosaltres. Oferim un ampli ventall de solucions col·laboratives amb altres despatxos i professionals, oferint uns resultats gairebé in house.

ASSESSORAMENT
FISCAL

L’assessorament fiscal per a les empreses per part d’una assessoria especialitzada és de summa importància perquè les empreses siguin acompanyades i assessorades pels múltiples tràmits i gestions que ha de fer una empresa durant el seu exercici fiscal.

ASSESSORAMENT EN SUCCESSIONS

L’assessorament en successions inclou la tramitació d’herències, d’assessorament fiscal, de gestió patrimonial i planificació successòria, procediments judicials associats a successions i herències, assessorament jurídic per a testaments i últimes voluntats.

SUBVENCIONS PÚBLIQUES

S’entén per subvenció, tota disposició dinerària realitzada per les administracions, en favor de persones públiques o privades. T’assessorem amb l’objectiu de guanyar els processos concursals i gestionar les subvencions rebudes.